"Korff" Η ομορφια αρχιζει με την επιστημη

Αγαπημένο μου beauty diary🌺,

Σήμερα θα σου γράψω για δύο προϊόντα της εταιρείας Korff.gr που με συνοδεύουν καθημερινά στην πρωινή μου ρουτίνα για περίπου ένα μήνα & τα έχω αγαπήσει πραγματικά! Έτσι όπως θρέφουμε το σώμα μας κάθε πρωί με το πρωινό μας έτσι πρέπει να θρέφουμε & το δέρμα μας αλλά & να το προστατεύουμε! Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε άριστα με αυτά τα δύο προϊόντα της Korff.gr !
 




Hydro Radiance Moisturizing Sorbet Cream:

Ξεκινάω πάντα την πρωινή μου ρουτίνα με την ενυδατική κρέμα Hydro Radiance που είναι μια κρέμα με μοναδική sorbet υφή με ενυδατική & αντιρυτιδική δράση που προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα! Περιέχει σύμπλεγμα Hydroplus καθώς & υαλουρονικό οξύ χαμηλού & υψηλού μοριακού βάρους ώστε να εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα & να την ενυδατώνει, ενώ έχει & ενεργά συστατικά που προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση. Τέλος η σκόνη διαμαντιού που περιέχει δίνει μια διακριτική λάμψη υγείας στην επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνει. Είναι για μένα η ιδανική κρέμα ιδίως για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς προσφέρει ενυδάτωση & λάμψη ενώ παράλληλα έχει πολύ ελαφριά υφή! Θα συνιστούσα να τη δοκιμάσετε ό,τι τύπο δέρματος & αν έχετε αλλά ιδίως αν είστε κανονική, μικτή ή λιπαρή όπως εγώ θα τη λατρέψετε! 
Tip: Να ψάχνετε πάντα στα προϊόντα που έχουν υαλουρονικό οξύ να αναγράφει ότι έχει υψηλού & χαμηλού μοριακού βάρους για να θρέφει το δέρμα από έξω προς τα μέσα. Αν δεν έχει χαμηλού μοριακού βάρους δεν μπορεί να εισχωρήσει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας! 😉 





Sun Secret Air:  

Αφού έχω ενυδατώσει την επιδερμίδα μου πάντα βάζω αντηλιακό ακόμη & αν μείνω σπίτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η ακτινοβολία μας βρίσκει παντού! Η φωτογήρανση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας & στη μάχη με τη φωτογήρανση το αντηλιακό είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας! Το αντηλιακό της korff sun secret air με 30 δείκτη προστασίας κατά της UVA & UVB ακτινοβολίας με DNA safe complex και πολύ ελαφριά υφή είναι μια εξαιρετική επιλογή για το δέρμα μας, καθώς μας προστατεύει & μας ενυδατώνει χωρίς να μας βαραίνει! 

Tip
: Ιδίως οι επιδερμίδες με βλάβες όπως σπυράκια πρέπει να χρησιμοποιούν ευλαβικά αντηλιακό για να μην αποκτήσουν μελαγχρωματικές κηλίδες! Και μην ξεχνάτε να το ανανεώνετε συχνά! 😉


 @ ΑΘΗΝΑ (ATHENS) GREECE
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Αφροδίτη Κασούτα. Οποιαδήποτε χρήση ή αναδημοσίευση μέρους ή όλου του άρθρου συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνεται μετά από γραπτή συνεννόηση.

Σχόλια

  1. καλή αρχή στο νέο σου ημερολόγιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή και να εκπληρωθούν τα όνειρά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντυπωσιαστηκα με τη σκόνη διαμαντιού!!!Πόσο δελεαστική ακούγεται!!Πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματικά προϊόντα!!Επίσης,έχεις απόλυτο δίκιο που βάζεις αντιηλιακο ακόμα και μέσα στο σπίτι γιατί πραγματικά όπως είπες η φωτογηρανση μας βρίσκει παντού!Πολύ ωραίο και ενημερωτικό άρθρο κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που βρήκες χρήσιμο το άρθρο! Εγώ τα λάτρεψα αυτά τα προϊόντα. Είναι εξαιρετικά και σου συνιστώ να τα δοκιμάσεις!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις