"L' Ymolà" Extra-Slim Gel Multi-Minceur

Αγαπημένο μου beauty diary🌺,

Σήμερα θα σου γράψω για ένα φλέγον ζήτημα. Κυτταρίτιδα, σίσφυξη δέρματος, απώλεια κιλών και πόντων. Θα μπορούσε άραγε ένα προϊόν να μας προσφέρει όλα αυτά; Όλοι ξέρουμε πως για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται σωστή διατροφή, κατανάλωση πολλών υγρών κατά τη διάρκεια της ημέρας, μείωση της ποσότητας του αλατιού στη διατροφή μας και γυμναστική. Όμως καμμιά φορά δεν αρκεί αυτό. Το δέρμα μας χρειάζεται πολλές φορές βοήθεια για να αποκτήσει μια καλύτερη όψη. Τις τελευταίες  δέκα μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα προϊόν της εταιρείας L' Ymolà το οποίο υπόσχεται να μας βοηθήσει σε όλα αυτά!




Extra-Slim Gel Multi-Minceur: 
Πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ και δροσερό gel με μια ελαφριά μυρωδιά φρεσκάδας. Απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και παρόλο που έχει ένα υπέροχο γαλάζιο χρώμα δε λεκιάζει τα ρούχα. Τι κάνει όμως αυτό το μαγικό gel; Ο συνδιασμός των δραστικών συστατικών του  βοηθά στην λιποδιάλυση, την καταστολή της γλυκοζηλίωσης, συμβάλλει στην παρεμπόδιση της λιπογένεσης, ευνοεί την αποβολή κατακρατημένων ουσιών και νερού και τέλος συμβάλλει στη σύσφιξη των δερματικών ιστών. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Ότι το προϊόν αυτό μειώνει ορατά την στερεοποιημένη κυτταρίτιδα, το δέρμα μας φαίνεται πιο λείο, πιο σφιχτό, πιο ελαστικό και η σιλουέτα μας είναι πιο λεπτή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να το χρησιμοποιούμε 2 φορές την ημέρα. Πρωί και βράδυ κάνουμε μασάζ σε γοφούς, γλουτούς, μηρούς,γόνατα κοιλίτσα και μπράτσα. Τα αποτελέσματα θέλουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να φανούν. Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε από τη μεριά μας και τα αυτονόητα. Εγώ ξεκίνησα σήμερα αγαπημένο μου beauty diary και θα επιστρέψω να σου πω τα αποτελέσματα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!



 @ ΑΘΗΝΑ (ATHENS) GREECE

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Αφροδίτη Κασούτα. Οποιαδήποτε χρήση ή αναδημοσίευση μέρους ή όλου του άρθρου συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνεται μετά από γραπτή συνεννόηση.




Σχόλια

  1. Νομίζω είναι ο,τι χρειάζομαι για καλοκαίρι για πιο λείο και απαλό δέρμα!!Μου αρέσει που δε λεκιασει τα ρούχα και μυρίζει όμορφα.Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε αλλά θα περιμένω και το άρθρο σου με τις δικές σου εντυπώσεις!! Μπράβο για την ωραία παρουσίαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πιστεύω να κάνει καλή δουλίτσα! Θα επιστρέψω μόλις το τεστάρω για 3βδομάδες να μοιραστώ το αποτέλεσμα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις