"Ready, set, prime" η νεα limited συλλογη της wet n wild

Αγαπημένο μου beauty diary, 🌺

Σήμερα θα σου γράψω για τη νέα καλοκαιρινή συλλεκτική σειρά της wet n wild "Ready, Set, Prime" . Πρόκειται για μια σειρά που προετοιμάζει το δέρμα κατάλληλα ώστε να δεχθεί το μακιγιάζ και να το διατηρήσει για περισσότερες ώρες. Η σειρά αποτελείται από 1 primer serum και 4 stick εκ των οποίων τα τρία είναι primer ενώ το ένα είναι για ντεμακιγιάζ! Τα προϊόντα τα χρησιμοποιώ τις τελευταίες 10 μέρες συστηματικά πριν το μακιγιάζ μου και με έχουν ξετρελάνει! Τη σειρά μπορούμε να τη βρούμε στο site  skouras cosmetics  για σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είναι limited! Όμως πάμε να δούμε ένα ένα τα προϊόντα και να μάθουμε τι μας προσφέρουν!



Primefocus Primer Serum: 
Πρόκειται για ένα σέρουμ που ενυδατώνει και προετοιμάζει το δέρμα για να δεχθεί το foundation. Έχει σα βάση το νερό και επομένως δεν αφήνει καθόλου λιπαρή την επιδερμίδα. Αντιθέτως τα συστατικά του θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας για ακόμη περισσότερο διάστημα! Περιέχει ροδόνερο, εκχύλισμα καμέλιας και πράσινου τσαγιού. Μετά τη χρήση του νοιώθω το δέρμα μου πολύ ενυδατωμένο και παράλληλα ελαφρύ! Να σου πω πως πέρα από το αποτέλεσμα με έχει ενθουσιάσει το άρωμά του αλλά και το χρώμα του καθώς είναι ροζ με χρυσούς ιριδισμούς!





Photofocus Hydrating Balm Stick:
Πρόκειται για ένα στικ ενυδάτωσης και άμεσης ανακούφισης από την ξηρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του αλλά και σαν βάση πριν το μακιγιάζ. Θα χαρίσει σε όλο το πρόσωπο ενυδάτωση κάνοντας αόρατα τυχόν ξηρά σημεία ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στα πρηξιματάκια χάρη στην καφεΐνη και το εκχύλισμα αγγουριού που περιέχει. Το απλώνουμε σε όλο μας το πρόσωπο και κάνουμε ελαφρύ μασάζ για να ενεργοποιήσουμε τα συστατικά του. Η συσκευασια του είναι ιδανική για να το έχουμε στην τσάντα μας και στα ταξίδια μας καθώς είναι ελαφρύ, δεν κινδυνεύει να χυθεί και έχει σχετικά μικρό όγκο!




Photofocus Matte Primer Stick:
Είναι ένα primer σε μορφή στικ που θολώνει τους πόρους και με βοηθάει να διατηρήσω ματ την επιδερμίδα μου για πολλές ώρες! Το χρησιμοποιώ κυρίως στη ζώνη Τ και όπου εμφανίζεται λιπαρότητα στο πρόσωπό μου. Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, ενώ το δέρμα μου νοιώθει παράλληλα και ενυδατωμένο καθώς περιέχει έλαιο αργκάν. Πολύ σημαντικό είναι ότι δεν περιέχει parabens, γλουτένη και ταλκ! Είναι και αυτό vegan, cruelty free και travel friendly!




Photofocus Luminous Primer Stick:
Πρόκειται για ένα primer λάμψης με ιριδίζουσα τεχνολογία μικρο-λεπτών μαργαριταριών! Χαρίζει στην επιδερμίδα μια λάμψη υγείας. Χάρη στα συστατικά του ενυδατώνει το δέρμα ενώ παράλληλα συσφίγγει τους πόρους και κάνει να είναι λιγότερο ορατές πάνω από το μακιγιάζ οι κοκκινίλες, οι γραμμές και οι ρυτίδες. Περιέχει έλαιο argan, ηλιέλαιο και passion fruit! Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κάτω από το μακιγιάζ σα βάση αλλά εναλλακτικά μπορούμε να το βάλουμε και σκέτο κάνοντας strobing στα υψηλά σημεία! Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και για glass skin effect που είναι η απόλυτη τάση!



Photofocus Makeup Remover Stick:
Αγαπημένο μου ημερολόγιο σου άφησα το αγαπημένο μου προϊόν για το τέλος! Πρόκειται για το stick ντεμακιγιάζ της σειράς! Είναι απλά θαυματουργό! Λιώνει στη στιγμή με ένα πέρασμα κάθε ίχνος μακιγιάζ που έχω στο πρόσωπό μου κάνοντας το ντεμακιγιάζ παιχνιδάκι! Ακόμη και τα υγρά σταθερά κραγιόν και τη μάσκαρα! Δεν προκαλεί ερεθισμούς και τσουξίματα. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη καθώς περιέχει βιταμίνη Ε και ηλιέλαιο! Πραγματικά είναι το καλύτερο προϊόν ντεμακιγιάζ που έχω δοκιμάσει. Αφαιρείται με ένα πανάκι βρεγμένο με νερό πανεύκολα! Μου έχει λύσει τα χέρια στα ταξίδια καθώς είχα μόνιμα το άγχος ότι θα χυθούν τα υγρά ντεμακιγιάζ στη βαλίτσα. Αντιθέτως με αυτό είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Στα θετικά του είναι πως είναι και πανάλαφρο! Σκέφτομαι πως θα έπρεπε να παραγγείλω μερικά πριν εξαντληθούν! Μακάρι να έμπαινε και στη μόνιμη συλλογή της εταιρείας!



Τα προϊόντα της limited σειράς "Ready, Set, Prime" της wet n wild είναι όλα vegan, cruelty free, δεν περιέχουν parabens και γλουτένη! Εκτός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών είναι και πολύ οικονομικά ώστε να είναι προσιτά σε όλους!








@ ΑΘΗΝΑ (ATHENS) GREECE



Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Αφροδίτη Κασούτα. Οποιαδήποτε χρήση ή αναδημοσίευση μέρους ή όλου του άρθρου συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνεται μετά από γραπτή συνεννόηση.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις