Bioselect μια εταιρεια με μοναδικα προϊοντα!

Αγαπημένο μου beauty diary,🌺 


Σήμερα θα σου γράψω για 2 προϊόντα της εταιρείας bioselect τα οποία χρησιμοποίησα εντατικά το καλοκαίρι για περισσότερο από ένα μήνα και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου! Όμως πριν σου μιλήσω για τα προϊόντα πάμε να γνωρίσουμε την εταιρεία! 




 Η bioselect είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα στην αγαπημένη Κρήτη. Παράγει αγνά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας! Τι την κάνει όμως μοναδική; Η χρήση του Dictamelia που είναι ο ευεργετικός συνδιασμός έξτρα παρθένου ελαιόλαδου βιολογικής καλλιέργειας και δίκταμου. Όπως είναι γνωστό το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, θρέφει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ το εκχύλισμα δίκταμου έχει ιδιότητες αντισηπτικές και καταπραϋντικές. Πέρα όμως από αυτά τα συστατικά κάθε ένα από τα προϊόντα της εταιρείας εμπλουτίζεται με φυσικά δραστικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα, φυτικά λάδια και φυσικά αιθέρια έλαια. Τα καλλυντικά της @bioselect.official είναι απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα. Περιποιούνται με τον πιο αγνό και φυσικό τρόπο το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα!

 



 HYALURONIC BOOSTER +

 Ίσως το καλύτερο υαλουρονικό Booster της αγοράς! Περιέχει υαλουρονικό οξύ χαμηλού και μεσαίου μοριακού βάρους, έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και ενυδατώνει, ενώ παράλληλα γεμίζει τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας! Το λάτρεψα γιατί κάνει ακριβώς αυτό που λέει ενώ απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει την κολλώδη αίσθηση που έχουμε στα περισσότερα υαλουρονικά της αγοράς! Μέρα με τη μέρα έβλεπα την επιδερμίδα μου να γίνεται πιο λεία και λαμπερή!




AGE EMBRACE CREAM FOR FACE & NECK WITH ANTI-WRINKLE FACTORS 

 Πρόκειται για μια κρέμα προσώπου και λαιμού με αντιγηραντική δράση. Θρέφει το δέρμα βαθιά και γεμίζει ελαφριά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα! Το άρωμά της μοναδικό! Μας ταξιδεύει στους αιώνες και μας χαλαρώνει ώστε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή! Περιέχει φυσικούς αντιγηραντικούς παράγοντες βρώμης, υαλουρονικό οξύ, ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και έλαιο κάνναβης. Την αγάπησα πραγματικά! Σας προτείνω να τη δοκιμάσετε ως κρέμα νυκτός. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και θα με θυμηθείτε! Το πρωί όταν ξυπνήσετε το δέρμα σας θα είναι μεταξένιο!



@ ΑΘΗΝΑ (ATHENS) GREECE


Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Αφροδίτη Κασούτα. Οποιαδήποτε χρήση ή αναδημοσίευση μέρους ή όλου του άρθρου συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνεται μετά από γραπτή συνεννόηση.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις